La Belle Parade

Spelplats

Kulturoasen

La Belle Parade är ett all-female Jazzband som spelar svängig jazzmusik från 1920-talets New Orleans, lyxigt paketerad i glittrande flapper-klänningar och med musikaliska inslag från klassiska Old Hollywood filmer. Då två av bandets medlemmar hör till några av världens bästa Charleston-dansare, överraskar de ofta med ett par fartfyllda dansnummer under en konsert.

La Belle Parade kan konststycket att med humor och värme förvandla vilken lokal som helst till en medryckande tidsresa tillbaka till Jazzeran och det Glada 20-talet. Bandet spelar för en alltid lika hänförd publik på allt från mysiga trädgårdsfester och skärgårdskrogar till danskvällar, jazzfestivaler och stora företagsevent på scener som Nalen, Münchenbryggeriet och Blå Hallen.

Washboard och sång: Rebecka DecaVita
Banjo och sång: Agnes Persson
Trumpet och sång: Mimmi Anterot
Tuba: Charlie DecaVita
Klarinett och sång: Josefin Staaf

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Taggar: , ,

Datum

05 maj 2024
Utgånget

Tid

14:00

Mer info

Läs mer

Platser

Kulturoasen

Arrangör

Kulturhjältarna
Telefon
070-054 48 34

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *