Utomhusbio i Gränbyparken

I samarbete med Nordisk Film vill Gränbystaden nu bjuda in till utomhusbio i Gränbyparken! Ett mysigt sommarevent för hela familjen. Visningen är i Gränbyparken som ligger cirka 400 meter väster om gallerian. Utomhusbion är gratis för alla. Fram med picknickkorgen!

Filmer:

11 augusti kommer roliga familjefilmen Minioner: Berättelsen om Gru att spelas.
Läs om handlingen på Gränbystadens Facebookevent.
För hela familjen.
Speltid: 1h 28 min.

12 augusti spelas Top Gun: Maverick.
Läs om handlingen på Gränbystadens Facebookevent.
Från 11 år.
Speltid: 2h 11 min.

Allmän info:

Visningarna börjar kl. 21.15 båda dagarna och på plats nere i parken kommer Nordisk Film att sälja godis, popcorn och läsk. Gränbystaden kommer även att dela ut sittunderlag. Toaletter kommer att finnas tillgängligt i parken men givetvis även i gallerian.

Trots att du gärna får ta ett sittunderlag av Gränbystaden rekommenderar de dig att ta med en strandstol eller filt för att sitta så skönt som möjligt! Du är också välkommen att ta med eget snacks eller mat att äta under filmen.

Om det tråkigt nog skulle bli dåligt väder kommer filmen att spelas ändå. Att ha på sig varma kläder och ta med paraply är alltid en bra idé!

Under eventet kommer det att fotas och filmas. Materialet kan komma att användas i marknadsföring med Gränbystaden som avsändare. Genom att delta på eventet godkänner du att du möjligtvis kommer att synas i bild och film.

Hitta:

Parkeringsplatser finns på den västra sidan av gallerian och därifrån följer du cykelvägen ner i parken där det kommer att finnas vägvisning hela vägen fram. Buss 1 och 4 stannar vid hållplatsen Gränbystaden och därifrån går du ca 400 meter fram till biovisningen. Det finns flera promenadstråk som leder in i parken. Det går alltså fint att cykla eller gå om du har möjligheten!

Datum

12 aug 2023
Utgånget

Tid

21:15

Länk till eventet:

Läs mer

Platser

Gränbyparken
Albert Engströmsgatan 33, Uppsala

Arrangör

Gränbystaden
E-post
info@granbystaden.se
Webbplats
https://www.granbystaden.se/

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *