Köttinspektionen är glada att presentera ett samarbete med Molekyl gallery, Malmö och Rymdprogrammet. Rymdprogrammet är en plattform för konstnärliga samarbeten som drivs av Molekyl gallery i Malmö. Verksamheten är processorienterad och syftet är att experimentera med synergieffekter mellan de inbjudna konstnärskapen och deras olika uttryck och teman. Målet är också att upptäcka nya platser där detta kan prövas i nya sammanhang. Varje utställning är en egen enhet med sina specifika förutsättningar där deltagarna arbetar självständigt eller med gemensamma projekt.

VERNISSAGE
11 mars 2023
Invigning klockan 14:00 med performance av Dan Schyman och Elsa Bergman
Utställningsperiod 11 mar – 26 mar
Öppet:
ons-fre klockan 15:00-18:00
lör-sön klockan 12:00-16:00

Utställningen Basecamp tar sin utgångspunkt i Köttinspektionens namn och arkitektur och handlar på olika sätt om människans komplexa förhållande till naturen – både den yttre och den inre. Uttrycken spänner från klassiska tekniker som oljemåleri på duk, keramik, textil och kolteckning till fotografi, video, ljudverk och readymades.

I Basecamp medverkar:

Charlotta Bellander, Désirée Burenstrand, Camilla Carlsson, John Håkansson, Alice Máselníková, Timo Menke, Johan Sandström och Dan Schyman. Se biografier här.