Nanna Sveinsdóttir Trio

Med en självklar scennärvaro och en unik nerv, fångar Nanna snabbt lyssnaren, oavsett om hon sjunger sina egna låtar eller tolkar andras. Nanna Sveinsdottir har varit aktiv som musiker och låtskrivare länge. Hon syntes under många år flitigt på Uppsalas scener som soloartist efter att ha släppt debutalbumet “Through my eyes” 2014. Sedan våren 2023 är hon aktiv med ett nytt koncept, Nanna Sveinsdóttir trio. Tillfälle och humör får här avgöra vad bandet ska spela. Hjärtat styr och det faller sig ofta så att de blir fler än 3 på scen. Den röda tråden är att Nanna alltid levererar rå känsla och omger sig med härligt begåvade musiker som älskar att spela ihop. Ni kan se fram emot en varierad konsert med allt från Nannas egna intimt dynamiska poplåtar till originella tolkningar av andras musik.

Arrangör: Kulturhjältarna i samarbete med Studiefrämjandet Uppsala med stöd av Kulturnämnden i Uppsala Kommun

Servering
I serveringen hittar ni Kulturoasens lunchbuffé med soppa, sallader, bröd ost, smör. Är man inte superhungrig så finns smörgåsar, fikabröd och annat gott.

Frivillig entré!
Samlas in under konsertens gång. Ska dock inte förväxlas med ”Gratis”. Vi förutsätter att man lägger en slant. Rekommendation 100-300 kr.

Datum

28 apr 2024
Utgånget

Tid

14:00

Mer info

Läs mer

Platser

Kulturoasen

Arrangör

Kulturoasen
Telefon
0700-54 48 34
E-post
kent@kulturhjaltarna.se
Webbplats
Kulturoasen

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *