Home Events Få en hållbar ekonomi | Studieförbundet Bilda
hållbar ekonomi

Få en hållbar ekonomi | Studieförbundet Bilda

Vill du få bättre koll på din ekonomi? Välkommen på denna inspirationsträff, där du får tips på vad du kan göra och lära dig mer om Studieförbundet Bildas nya studiematerial om hållbar ekonomi.

Tillsammans med Hanna Franck-Larsson, inspiratör för hållbar ekonomi i sociala medier och van cirkelledare, har de tagit fram studiematerialet ”Hållbar ekonomi – för en privatekonomi och planet i balans”, för dig som vill få bättre koll på din ekonomi, börja investera och göra mer medvetna och hållbara val. På denna inspirationsträff får du höra mer om Hannas resa till en mer hållbar ekonomi och du får råd och tips på olika steg du kan ta.

Du får också höra mer om studiematerialet och hur du gör för att starta en egen studiecirkel. Det bästa sättet att göra beteendeförändringar är ju att göra det tillsammans med andra! Genom att göra en studiecirkel tillsammans med några vänner, kollegor eller bekanta får du möjlighet att testa dina idéer, diskutera och lära er tillsammans. Du kan läsa mer om materialet på bilda.nu/hallbarekonomi.

Bland de som deltar kommer de också att lotta ut två av de böcker som finns med studiematerialet:

  • ”Bli en miljönär” av Joel Bladh. En bok om att förbättra din privatekonomi och få ett bättre klimatavtryck på köpet! Ja, du kan skapa en ekonomisk trygghet, till och med bli miljönär, och samtidigt vara snäll mot planeten.
  • ”Lura din hjärna att spara” av Elin Helander. Varför envisas vi med att köpa saker som vi egentligen inte behöver och varför är det så svårt att spara? Svaret är att hjärnan inte är utvecklad att tänka långsiktigt på något så abstrakt som pengar och behöver hjälp på traven. I denna bok får du veta hur du lurar den till en sund ekonomi.

Anmälan

Anmäl dig på denna sida. Inspirationsträffen sker digitalt och en zoomlänk skickas ut till alla anmälda i tid före mötet. Välkommen!

Datum: Onsdag 24 mars 2021
Tid: 18:00-20:00
Plats: Digitalt event
Ålder: Ej angivet
Pris: Gratis
Anmälan: Ja. Anmäl dig på denna sida
Arrangör: Studieförbundet Bilda


Besök gärna länkarna nedan (externa länkar öppnas i ett nytt fönster/flik).
Bilda.nu | Kommande Digitala event | Kommande event inom Kunskap & Lärande

Foto: Andre Taissin

Datum

24 mar 2021
Expired!

Tid

18:00 - 20:00

Mer info

Läs mer

Platser

Online
Kategori

Arrangör

Studieförbundet Bilda
Telefon
08-727 18 00
E-post
ost@bilda.nu
Webbplats
https://www.bilda.nu
Mer information

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *