Ankdagen 2023

Varmt välkommen till Ankdagen 2023!

Ankdagen är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs familjeevenemang för att skapa en lekfull, rolig och trevlig dag för barn och familjer, unga som gamla. Detta görs med roliga aktiviteter som skattjakt, ponnyridning, fiskdamm, ansiktsmålning och mycket mer roligheter.

Du kommer även få möjlighet att besöka byggplatsen där studenter bygger sina flottar för Forsränningen som äger rum den 30 april. Mat och dryck kommer att säljas för att se till att ingen går hungrig och att ni har energi för att ha extra roligt!

Ankdagen sker mellan 10.00-16.00 den 23/4 på anktivitetsområdet intill Ångströmlaboratoriet. Läs mer på https://www.forsranningen.utn.se/forsfestivalen/ankdagen

Målet med Ankdagen är att skapa glädje till alla som besöker evenemanget, men även till de barn som inte kan närvara på grund av sjukdom. Därför samarbetar arrangören med Akademiska sjukhusets barnfond för att bidra till att ge dessa barn ett roligare liv.

För välgörenhetsorganisationen kommer en del av underhållningen under Ankdagen att kosta lite, men inte så mycket att inte alla kommer att ha råd. Det kommer även finnas gratis anktiviteter som alla får vara med på!

Har du några frågor? Kontakta ank@forsranningen.utn.se

Datum

23 apr 2023
Utgånget

Tid

10:00 - 16:00

Mer info

Läs mer

Platser

Ångströmlaboratoriet
Lägerhyddsvägen 1
Webbplats
https://www.angstrom.uu.se/

Arrangör

Uppsala teknolog- och naturvetarkår
Telefon
018-57 25 21
E-post
ordf@utn.se
Webbplats
https://www.utn.se/

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *