Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Latin Dance Nights på Smålands Nation, Uppsala

15 november 2018|18:00 - 21:30

|Återkommande Evenemang (Se alla)
torsdagar kl 18-21.30
Latin Dance Nights

Latin Dance Nights på Smålands Nation, Uppsala

Varje torsdagar arrangeras Latin Dance Nights på Smålands Nation. Här kan du lära dig att dansa salsa, bachata och kizomba, samtidigt som du kommer ha väldigt roligt. Oavsett om du är nybörjare eller professionell, så kommer du garanterat ha det trevligt!

Mellan kl 18-19 är det grundläggande workshop och om du är nybörjare så är det perfekt om du dyker upp just då. Det är också bra om du dyker upp tidigt i terminen då nivån höjs från vecka till vecka. Om du har mera erfarenhet av latindans så måste du inte prompt dyka upp. Sedan blir det socialdans för alla nivåer. Kl 19.30-20.30 så blir det workshop på mera avancerad nivå, men då bara under varannan vecka. För övrigt är det socialdans även under den tiden. Resten av kvällen blir då också socialdans för alla.

Som sagt, du kommer ha riktigt roliga och spännande torsdagar om du väljer att haka på Latin Dance-torsdagar. Ta med dansskor, rena inomhusskor eller så kan du dansa bara i dina strumpor. Du har även möjlighet att dansa andra latindanser som exempelvis tango.

Öppet för alla, även för dem som inte är studenter! (Då tillträde på studentnationerna i allmänhet kräver nationskort)

Var:

Smålands Nation, S:t Larsgatan 5

När:

Torsdagar kl 18-21.30


Om du vill veta mer så kan gå in på den här länken

Bild hämtad från Pixabay

Plats

Smålands Nation
S:t Larsgatan 5
Uppsala, 753 11 Sverige
+ Google Map